Gymnastik

Velkommen til Vestbjerg IF Gymnastik

Vestbjerg IF Gymnastik er en selvstændig afdeling under Vestbjerg Idrætsforening.
Gymnastikafdelingen har 400+ medlemmer med en alder fra 1 år til 70+

I Vestbjerg IF Gymnastik fokuserer vi på fællesskab, bevægelsesglæde og motorisk udvikling.
Der er plads til alle på vores hold, vi støtter hinanden når vi sammen bevæger os,
udvikler vores færdigheder eller holder vedligeholder kroppen

Billeder fra Vestbjerg IF Gymnastik

Medlemskab

Børn

Fællesskab, Bevægelsesglæde og Motorisk Udvikling er tre fokuspunkter for os når vi snakker børnegymnastik. Vi har børneholdet der passer til dine børn. Vi tilbyder forældre-barn gymnastik (1 til 4 år), springgymnastik hold uden forældre fra 3 år og vi har et MGP dansehold.

Unge

Som ung har du mulighed for at deltage på flere af vores “voksen træningshold” og så har vi både et hold med rytmisk gymnastik og et med springgymnastik for 6. klasse +

 

Voksne

En sund sjæl i en sund krop. Vi tilbyder træning, bevægelsesglæde og samvær i træning på flere forskellige hold. Du kan komme med på Jumping Fitness®, Puls og Styrke, Friske Fyre med hokey, Yoga og meget mere. Vi har fokus på at vi skal bevæge os sammen. 

 

Info vedr. tilmelding

Gymnastik medlemskab

Du finder vore hold ved at klikke dig videre på de gule knapper herunder.  Hvis du allerede tidligere har være tilmeldt gymnastik i foreningen skal du tilmelde dig som eksisterende medlem og benytte din tidligere profil. 

Er det første gang, så opretter du dig som nyt medlem. 

Hvert medlem er unikt og har således sin eget brugerkonto i systemet. Flere brugere kan godt have samme login/tlf/mail – og du bør gøre sådan for dine børn. Således har du kun ét login at huske på.

Vigtigt ved oprettelse og tilmelding af dine børn

Dit barn skal oprettes og tilmeldes som sig selv. Du kan ikke tilmelde en forælder og sende dit barn til gymnastik. Du vil blive afvist i tilmeldingsproceduren.

Du opretter dit barn ved at benytte din egen email og telefon – samme for alle dine børn. Således kan du efterfølgende administrerer du alle dine børns konti med det samme login. Efter login vælges hvilket barn (eller dig selv) som tilmelding vedrører.

Husk mobilnr

Tilmeldingssystemet gør det muligt at for os at skrive til dig og dine holddeltagere omkring ferier og evt. ændring af træningstid m.v. Dette forudsætter, at du har sagt “JA” til nyheder. Siger du nej til at modtage nyheder, risikerer du ikke at modtage disse meddelelser. Har du ikke tilknyttet et gyldigt mobil nr. på din og dine børns konto, modtager du ej heller sms ved aflysninger mm.

Der er mulighed for at tilknytte flere sekundære mobilnumre til hvert konto – således kan vi skrive til både mor og far.

OBS! Foreningens bestyrelse, instruktører og hjælpeinstruktører kan tilmelde sig tidligere end den udmeldte tilmeldingsstart, hvorfor der allerede ved åbning af tilmelding kan være reserverede pladser på holdene.

Sig JA TAK til nyheder

Ved oprettelse af nyt medlem kan du sige Ja eller Nej til Nyheder – Vi opfordrer alle til at sige JA TAK. På den måde sikrer du dig at få besked om aflysninger, ekstra træninger mm. på mail og sms. 
Har du oprettet dig tidligere kan du ændre denne indstilling på din profil ved at opdatere denne via linket her under. 

Tilmelding åbner snart. Hold øje med siden her og vores Facebookside.

Fortrydelse

Ønsker du at afmelde et hold, eller er du kommet til at melde dig selv eller dit barn på det forkerte hold, bedes du sende en mail med hold og navn til 
kasserer@vestbjerg-gymnastik.dk 

Afmelding kan lade sig gøre indtil og med Søndag d. 6. sept. 

Såfremt du tilmeldes og starter på vores hold senere end opstart, vil der ikke umiddelbart være mulighed for kontingentnedsættelse og ej heller refundering ved opsigelse. 

Corona Information

Dyk ned i de nyeste informationer om Corona og restriktioner i Vestbjerg IF. Senest opdateret d. 9/11-2021. Har du yderligee spørgsmål kan du kontakte: corona@vestbjergif.dk.

Vedtægter

Du  finder vores vedtægter her. Vedtægterne er gældende for alle afdelinger i Vestbjerg IF.

Conventus

Har du brug for at rette dine medlemsdata, holdtilmeldinger o.lign. i forbindelse med dit medlemsskab i Vestbjerg IF, kan du gøre det via Conventus.

Bestyrelsen

EmilieBjerre

Emilie Kuhr Bjerre

Anders-Hedegaard-Hansen_100x100

Formand

Anders Hedegaard

Telefon 2136 9149

Kasserer

Janus Bjerre

Telefon 2264 0080

Anne Sofie Kronborg

Ann Skovbo

Jesper L. Kjeldsen

Signe Posselt

Kristina Ellerman

Sponsor

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dette er en overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kontakt VIF

Den enkelte afdeling kan besvare de fleste spørgsmål, du sidder med. Skulle de af en eller anden årsag ikke være i stand til at hjælpe dig, er du velkommen til at henvende dig til Vestbjerg IFs hovedforening.

Følg os

Vestbjerg Idrætsforening • Bakmøllevej 280 • 9380 Vestbjerg • Send email • CVR 22176528